Lojalitetsbonus

På många spelsajter så finns det något som kallas för Lojalitetsbonus eller VIP-bonus, denna form av bonus är steg tre i bonussystemet och är till för att hålla kvar spelare. Det ska löna sig att spela mycket, länge och på samma spelsajt.

Hur fungerar det då?

När det gäller denna form av bonus så kan det skilja sig ganska mycket mellan de olika sajterna och det finns både rena bonusar och det finns så kallade VIP- eller Lojalitetsklubbar på sajterna, men vi börjar med att prata om just bonusarna.

Lojalitetsbonus

En lojalitetsbonus är alltså till för att du som spelare ska känna att det lönar sig att vara ”trogen” en och samma spelsajt. Ett exempel på en sådan här typ av bonus kan vara att man som lojal spelare får en Insättningsbonus på den första insättningen varje månad efter månadsskiftet. Den kanske inte är på 100 % men det är ändå något som kan göra att man bestämmer sig för att fortsätta spela på just den sajten. Det finns olika system för denna typ av bonus och det fungerar inte på samma sätt på alla spelsajter även om dem har den. Därför kan vi inte nog påpeka hur viktigt det är att du som spelare alltid läser igenom alla regler och användarvillkor riktigt noggrant.

VIP och Lojalitetsklubbar

Dessa klubbar är även dem till för att man som spelare ska känna att det lönar sig att spela rikligt på en och samma spelsajt. Dem kan fungera på flera olika sätt, en del går ut på att man samlar poäng på varje spel man spelar för riktiga pengar och dem poängen omvandlas sedan till pengar som du kan spela för. En del klubbar ger även extra bonuserbjudanden i form av presenter och prylar eller resor. En del ger en mer personlig support som extra förmån etc. Exakt hur dem fungerar och vilka fördela det ger att vara med i en sådan här klubb eller hur man blir medlem i dem skiljer sig alltså från spelsajt till spelsajt och en del har faktiskt inte någon överhuvudtaget. Men om dem har det så kan det i alla fall löna sig att ta reda på och läsa på spelsajten om hur det fungerar just där.